61106, Україна, м. Харкiв, вул. Плиткова, 12-В       +38 (057) 721-24-24      zbut@uas-amal.com.ua

Мікромлин МіМ

Призначення

Мікромлин є універсальним помельним агрегатом молоткового типу і призначений для помелу сухих сипучих продуктів. В залежності від комплектації мікромлин може працювати як в режимі тонкого (борошняного) помелу, так і в режимі грубого (круп'яного) помелу.
 
Мікромлин відноситься до машин загальнопромислового призначення і може бути використаний на підприємствах харчової, переробної та медичної промисловості.
 
Мікромлин призначений для помелу зерен злакових культур, цукрового піску, кави, какао-макухи, спецій, лаврового листа, солі, лушпиння, висушених кісток тварин та інших матеріалів.
 
Мікромлин може використовуватися самостійно, а також у складі комплексу обладнання для виробництва борошна та круп, що випускається в «Укр.Агро-сервіс».

 

Технічні характеристики
Найменування параметра
Величина
Продуктивність, кг/год
50-400
Встановлена потужність електродвигуна, кВт
7,5
Параметри електричної мережі
220/380 В, 50 Гц
Габаритні розміри, мм
- довжина
- ширина
- висота
 
880
780
1430
Маса, кг
250

 

Будова

Мікромлин складається зі станини, на якій закріплена помельна камера з завантажувальним бункером і шафою управління. Всередині помельної камери встановлені ротор з молотками, гребінки і калібрувальна решітка. Привід ротора здійснюється за допомогою електродвигуна через клинопасову передачу.

 

Принцип дії

У конструкції мікромлина використовується ударний принцип дії, при якому руйнування вихідного продукту відбувається при його зіткненні з молотками і гребінками. Крупність помелу визначається швидкістю руху молотків, їх кількістю, формою, а також розміром отворів калібрувальної решітки.
При роботі мікромлина сировина з бункера самопливом надходить в помельну камеру, де подрібнюється при зіткненні з молотками і гребінками. Продукти помелу через калібрувальні ґрати зсипаються в матерчатий мішок, закріплений на вихідній горловині помельної камери.
 

Технічні особливості

- можливість комплектації мікромлина різними видами молотків (фігурні, пластинчасті) та калібрувальними решетами в залежності від сировини, що переробляється;
- можливість зміни числа обертів ротора для різних режимів помелу;
- можливість виконання робочих органів і внутрішніх поверхонь з нержавіючих матеріалів для відповідності підвищеним вимогам контакту з харчовими продуктами;
- можливість встановлення замість бункера модуля примусової подачі сировини при переробці об'ємної сировини (лавровий лист, лікарська сировина, макуха тощо).

 

Орієнтовний фракційний склад продуктів помелу
Продукти, що переробляються Розміри частинок, мкм Вихід, % Продуктивність, кг/год
Зерна злакових культур
(пшениця, жито, ячмінь, кукурудза, горох)
борошняний помел
менее 130
130-165
более 165
50-60
10-15
35-40
140-150
Зерна злакових культур
(пшениця, жито, ячмінь, кукурудза, горох)
круп'яний помел
менее 670
670-1000
1000-2000
более 2000
20-30
10-15
25-40
20-30
250-300
Кава, спеції
менее 200
90
100
Цукор
100-200
95
400
Лушпиння злакових культур
200-500
80
100-120
Лавровий лист
200-500
75
120
Побічний продукт маслоробного виробництва
(гірчична макуха тощо)
менее 200
75
70-75

 

Основні переваги

• Універсальність;
• Широкий асортимент подрібнюваних органічних і неорганічних матеріалів;
• Простота і надійність конструкції.
 

Послуги і гарантії

Гарантійне обслуговування протягом 18 місяців;
Пусконалагоджувальні роботи;
Навчання персоналу;
Постгарантійне обслуговування;
Авторський нагляд за обладнанням.